CUPRA Originalservice

CUPRA Service och Reparation. Mindre bekymmer, mer bilkörning.

Vi på CUPRA Din Bil är experter på just CUPRA. Därför ser vi till att din bil förblir 100% CUPRA, genom olika reparations- och servicepaket som passar din bil i alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och med Mobilitetsgaranti.

Din CUPRA är byggd för att köras och upplevas. Men den kan behöva lite kärlek och omvårdnad emellanåt. Genom att boka en CUPRA Originalservice hos oss säkerställer du att din bil får den tillsyn den är värd. 


CUPRA Service® Mobility på köpet

När du genomför Originalservice på din CUPRA enligt serviceplanen får du automatiskt förlängd Service® Mobility. Om du inte kan köra vidare – till exempel på grund av driftsstopp, olycka eller bränslebrist – ser vi till att du får snabb hjälp på platsen. Ring 020-80 10 20 vid behov av assistans.


CUPRA Originalservice 4+

Om din CUPRA är av årsmodell 2015–2018, kan vi erbjuda CUPRA Originalservice 4+. Servicen är exakt densamma som CUPRA Originalservice och utförd av experterna på din bil, men du får ett lägre pris. Om det behövs uppdateras programvaran, och du får alltid en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik.
Men det är ingen brådska att boka - dessa priser är här för att stanna.


Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!


Boka verkstadstid